ДЕМО ИГРИ

Голд Слот Казино e распространето на повеќе локации и тоа во: Битола, Прилеп, Ресен, Дебар, Гостивар и Тетово. Отворено е 24 часа, 7 дена во неделата. Благодарение на тоа што секогаш сме во чекор со иновациите, ги слушаме желбите на нашите гости и постојано работиме на нашето унапредување - уживаме голема доверба кај нашите клиенти.

BLACK JACK
Единствениот електронски Блек Џек од ZUUM го има само во GOLD Slot Club на Широк Сокак, во Битола. Блек Џек е најизразена и најиграна игра во казината на светски ранг, споредбена игра со карти помеѓу 5 играчи и дилерот, каде што секој играч се натпреварува против дилерот, и играчите меѓусебно не играат против себе.
Целта на играта е да се победи дилерот на еден од следниве начини:
-Играчот да добие 21 поен на првите 2 карти (наречен “блек џек” или “природен”), без дилер блек џек.
-Да се достигне конечниот резултат повисок од дилерот без да се надмине 21.
-Да му се дозволи на дилерот да извлече дополнителни карти додека нивната рака не надмине 21 поен.

OPTIMUM 5 ROULETTE FAZI
Совршената и компактна форма на овој рулет овозможува фантастичен агол на гледање на тркалото, а ергомонските позиции за играње ги прават играчите поблиски до играта како никогаш до сега.
Овој рулет е една моќна машина каде што софтверот и хардверот функционираат совршено, создавајќи нова генерација на електронски рулет што е по секоја мерка подобар од сите претходни.

GRAND CRYSTAL ROULETTE
Grand Crystal Roulette од ZUUM го има само во GOLD Slot Club на Широк Сокак, во Битола и е со свој сопствен џекпот.
Rазвиен e од страна на R&D одделот со најновите технолошки решенија во high-end цилиндри, хардвер, софтвер, 3D графика, HiFi аудио и Full HD монитори со одличен ергономски дизајн за играчите.
Сето ова ќе придонесе за задоволување на нajспецифичните клиенти во казината.

GOLD LUMINA ROULETTE
Електронски рулет со сопствен џекпот.
Принципот на 3Е за ефикасност, ергономија и ефективност е во првите редови на процесот на дизајн на електронскиот рулет Голд Лумина. Неговиот модерен и компактен дизајн со зголемена ергономија гарантира дека играчите се привлечени кон рулетот и се чувствуваат удобно за време на играта, додека адаптивната технологија за осветлување создава поизразено гејмерско искуство. Динамичните статистики од игрите се достапни на графички интерфејс каде што се прикажуваат сите релевантни информации за играчите.

MINISTAR II ROULETTE
MiniStar II рулетот е со 8 MiniStar Play станици и 8 седишта со едно тркало со нулта рулет.
Производот ги содржи истите карактеристики на Дијамантски рулет. Располага со осветлени потпирачи, прогресивен систем за џекпот (Златен чип), побрзо откривање на резултатите, дополнителни странични влогови, одлична видливост на тркалото и ергономски дизајнирана површина.

Посетете нe на нашите друштвени мрежи

Close Menu